Hirdetés

PlayStation 4-re is megjelent a Red Dead Revolver

|

A Red Dead Redemption előzményét már a PlayStation 4 konzollal rendelkező tulajok is pótolhatják, ugyanis a Red Dead Revolver elérhetővé vált a Sony masinájára.

Hirdetés

Sokan nem is tudják, hogy a nagysikerű és kultikus Red Dead Redemption nem a sorozat első darabja volt, hiszen megelőzte a PlayStation 2-es Red Dead Revolver, ennek eredményeképpen a régóta pletykált következő Red Dead játék már a harmadik rész lesz (már ha nem egy remaster készül a Rockstarnál). 

A 2004-es TPS a spagetti westernek hangulatát idézte, hiszen az 1880-as évek vadnyugatára kalauzolta el a játékosokat, ahol Red, a fejvadász képében szolgáltathatunk igazságot. Mivel annak idején nem kapott rossz értékeléseket sem a PS2-es, sem az Xboxos változat, így akinek esetleg korábban kimaradt volna vagy csak fel szeretné frissíteni az emlékeit róla, az immáron PlayStation 4-re is beszerezheti a játékot a PlayStation Store-ból, ráadásul trófeatámogatással felvértezve. 

A Rockstar PlayStation 2-re megjelent játékai közül már több is befutott PS4-re korábban, így a Red Dead Revolver mellett tölthető a konzolra a GTA franchise három része, a Bully, valamint a legelső Max Payne is. Vajon mi lesz a következő? És mi van a bejelentésekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)