Hirdetés

Redout - az első Nintendo Switch versenyjáték

|

A Nicalis sem marad ki a Nintendo Switchre fejlesztő csapatok sorából. A srácok már ezerrel dolgoznak a sci-fi versenyjáték Redout átiraton.

Hirdetés

A Nintendo Switch játékok listája egyelőre nem néz ki rosszul, és minden műfaj rajongója megtalálja rajta azt, amit keres. A versenyjátékok rajongói is megkapják, ami kell a Redout képében.

Az árkádos őrület már megjelent PC-re, és az Xbox One/PlayStation 4 párosra is érkezik. Mindemellett természetesen a Nintendo Switchre is befut, ami azért jó hír, mert a játék egyáltalán nem néz ki rosszul. Unreal Engine 4 hajtja, így már biztosak lehetünk benne, hogy ez a motor sem fekteti meg az új konzolt.

 

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk azon túl, hogy 2017 tavaszán várható a futurisztikus verseny. Ebből arra következtethetünk, hogy ugyan a Redout nem lesz nyitócím, de nagyon közel fog befutni a Nintendo Switch megjelenéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)