Hirdetés

Redout megjelenés - érkezik az Unreal Engine 4-es versenyjáték (trailer)

|

Megtudtuk, hogy mikor lesz esedékes a WipeOut szellemi örökösének megjelenése, ami egyébként brutálisan néz ki az új Unreal Engine alatt.

Hirdetés

A fejlesztő, 34BigThings egy új trailerrel emlékeztet minket rá, hogy készül a Redout, és bár a név változott (Red:Out volt előzőleg), a téma ugyanaz maradt: Száguldás gyönyörű pályákon keresztül.

A RedOut vállaltan olyan címektől merített ihletet, mint az F-Zero, WipeOut, Rollcage, és POD, de a trailer alapján nyomokban AudioSurföt is tartalmaz. Hogy mire hasonlít igazán azt döntsétek el magatok, aztán pedig kezdjetek el gyűjteni, mert a játék hamarabb megérkezik, mint hinnétek. A látványért egyébként az Unreal Engine 4 felel, ami - mint mindig -, most is becsületesen teszi a dolgát.

A Redout megjelenés 2015 harmadik negyedévében várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)