Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép reggelt mindeneteknek! Mostanra végre kitomboltam magam Luca Turilli zenei világára jellemző mágikus pergénések átadva magam, majd miután arra eszméltem, hogy már jó negyven perce csak a dalszövegeket üvöltözöm melóhelyen, gondoltam hírezhetnék is egy kicsit :) Remélem tegnap óta többen kipróbáltátok már az új Detonator drivereket, meglestétek az összes tegnap beindult avagy frissült honlapot, és felkészültetek a mai napra. Induljon hát a reggeli zuhany, és, hogy BonemanX-nek is jobb kedve lehessen lássuk a mai viccet :)

Orvos a betegnek: - Van egy jó, meg egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: magának Alzheimer-kórja van. - És a jó? - Mire innen kilép, el is felejti...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)