Hirdetés

'Reggelt...

|

Köszöntök mindenkit ezen az utálatos napon, melyen még a Nap se süt, már megint. Ha már ennyit esik az eső, legalább lennénk angol-földön, ott jobbak a körülmények :) A hétvégén - néhányunk legnagyobb örömére - sok-sok motorsportban megmérkőztek egymással a világbajnoki címre törő versenyzők. Reméljük, hogy az SCi-sek Új-Zélandon, a Simbinesek Valenciában és az őszintén szólva hirtelen fogalmam sincs kik a Dél-Afrikai Nagydíjon, a Moto GP-n tartózkodtak. Készítsétek az ásót, a következő hírben előásunk egy antik darabot!

Bíró a vádlott feleségnek: - Nem tagadja, hogy ön lelőtte a férjét, miközben az meccset nézett? - Nem. - És mik voltak a férje utolsó szavai? - Lőj már! Lőj már, te béna!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)