Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebb napot mindenkinek! Na, csak nem sikerült összehozni hétvégére a jó időt. Csak esik, esik, esik, stb, esik, blabla, esik. Mikor már azt hinné az ember, végre normális idő lesz, megint visszájára fordul minden. Mindegy, legalább nem havazik. Most pedig, hogy ilyen semmilyen idő van, gondolom többen maradtatok a gép előtt :) Igyekszem mindent megtenni, hogy találjak valami értelmes hírt, bár egy ilyen szokványos vasárnap ez nem lesz egyszerű feladat. Addigis itt egy arany igazság:

A Windows olyan, mint a Tamagochi. Etetned kell, tanítgatnod, játszani kell vele, takarítani kell utána a szemetet, foglalkoznod kell vele, de bármit csinálsz is - teljesen mindegy mit - előbb-utóbb úgyis megdöglik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)