Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggelt! Bár én sose fogom megszeretni ezeket a "hajnali" órákat, azért akad egy-két dolog ami ebben segíthet :). Például azok a hírek, amelyek hamarosan következnek! A tegnapi GTR demó minden kategóriát kedvelőt megfogott, pláne, hogyha kormány is volt az illető kezében :). Stay with us!

Az elmegyógyintézet főorvosa örömmel értesül arról, hogy az egyik ápolt megmentette társa életét. A szerencsétlen ember a fürdőkádba akarta fullasztani magát. A főorvos magához hívja az életmentőt: - Málna úr, eddigi megfigyeléseink és a bátor viselkedése alapján önt gyógyultnak nyilvánítom és hazaengedem. Ön valóban mindent megtett, igazán nem magán múlott, hogy az a szerencsétlen végül mégiscsak felakasztotta magát. - Dehogy akasztotta fel magát, főorvos úr. Én akasztottam ki száradni!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)