Hirdetés

'Reggelt!

|

Eljött végre az a nap, mikor elmondhatjuk, végre haza érkezik a GSO gazdája, ZeroCool. Már biztos sokatoknak hiányzott és ő is hasonlóképp érzett irántunk, most ne tévedjünk az érzelmesség langyos talajára... Úgyis tuti hogy válaszolni fog majd az időközben érkezett 1218 levelére (szépen egyesével sorjában), úgyis megírja az E3-as cikk rá eső részét, emellett még persze feljön hírezni is, ahogy most én is teszem. Én most is köszönteném a ma névnapjukat ünneplő Bernátokat és Felíciákat :) És akkor most jöjjön egy pihent vicc.

Egy autós arra lesz figyelmes az autópályán, hogy egy kamion állandóal leelőzi, de aztán mindig visszamarad, mert a sofőr leáll, és egy bottal végigütögeti a ponyvát. Kiváncsian megáll. - Mondja, miért csapkodja ponyvát? - Ez a kamion öt tonnás, de most hét tonna papagájt szállítok, így két tonnának mindig repülnie kell.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)