Hirdetés

'Reggelt...

|

Bétét, bódottágot mindenkinek! Szokványos, pihis vasárnapnak nézünk előbe... vagy mégsem? Hát, részben erről van szó. Mindazonáltal már most akadt két érdekesség, melyből az egyik mindenképpen lefoglal majd három órán át :) MÁS: nem tudom láttátok e, de kicsit kiegészítettük a GameStar LanParty játéklistáját. Mostmár benne van a CS, illetve a War3 is. HA nem hiszed, járj utána!

Az öreg székely kegyetlenül be van nyomva, mint a rajzszög, s a kocsmából hazafelé tart a szekéren bóbiskolva. Ezt meglátja a rendőr, s megállítja a fogatot. - Bátyám, maga olyan részeg, hogy majd lefordul a kocsiról, szerencsétlen ló meg csak megy a feje után, még baleset lesz belőle. Az öreg székely csak mordul rá egyet. A rendőr intézkedés gyanánt a következőket mondja: - Bátyám, látva a jelenleg állapotát, mit szólna ahhoz, ha most elvenném a lovát? A székely meghúzza a vállát, s közli : - Mit szólhatnék? Rendőr vejem még úgysem volt

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)