Hirdetés

'Reggelt...

|

"Kellemes" hétfő reggelt, üdvözlök mindenkit. Ilyenkor kezdünk el gondolkodni, hogy miért is kellene kimozdulni a lakásból, de legfőbbképpen a puha ágyikóból, mikor már megint munka/sulinap van, odakint minusz fokok repkednek, a szél pedig annyira fúj, hogy ha nem vigyázunk, még a végén minket is felkap. Nos, aki teheti, pihengessen még kicsit :)

Megérkezik a fáradt utazó, leszáll a vonatról, kérdezi az állomásfőnököt: - Mondja, hol van itt a falu? - Ezen a bekötőúton elindul, és három kilométer múlva ott lesz. - Nem tudták volna egy kicsit közelebb tenni az állomást a faluhoz? - Tehettük volna, de akkor messze lenne a sínektől. Egy kisfiú ül a buszon. Egyszer csak felszáll egy öreg nénike és azt mondja a gyereknek: - Fölállna fiatalember? - Ááááá, ismerem ezt a trükköt! Én felállok, maga meg gyorsan elfoglalja a helyemet! - Doktor úr, a bátyám erősen köhög, és láza van. - Magas? - Igen, nálam egy jó fejjel magasabb.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)