Hirdetés

'Reggelt!

|

Úgy tűnik, nem volt kár ilyen korán felkelni szombat reggel. Olyan, mintha ma is munkanap lenne, legalábbis ami a hírek mennyiségét illeti. Tegnap kipróbálgattam a Most Wanted demót. Az irányítást meg kell szokni, de elég zsír lesz ez. Ezt mások is így gondolhatják, mert több mint 26 ezren kattintottak rá a letöltőgombra nálunk :)

Hogyan lehet udvarolni egy varrónőnek? - Hölgyem, bevenne a nadrágomból 20 centit? Újsághirdetés: Házastársamat társasházra cserélném. Hárman rendelnek a vendéglőben. - Én gyümölcs teát kérek. - Én is azt. - Én zöld teát kérek, de tiszta pohárban hozza! Öt perc múlva megjelenik a pincér, és szétosztja a teákat. - Melyikőjük kérte tiszta pohárban?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)