Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggelt mindenkinek. Az idő továbbra is igen fagyos, de napközben legalább süt a Nap, no meg nem fúj a szél... Ma reggel egy animációval és egy érdekes bejelentéssel indítunk.

A repülőn egy gyönyörű nő utazik. Nézeget kifelé az ablakon, amikor megjelenik egy férfi ejtőernyővel, és így szól: - Nem jössz velem, szivi? A nő sértődötten elfordul, és nem is vesz tudomást róla. Mire az ejtőernyős: - Kár, pedig én vagyok a pilóta. Egy férfi két ikertestvér közül az egyiket veszi feleségül, és a lányos házhoz költözik. - Soha nem téveszted össze őket? - kérdezi a férfi barátja. - A sötétben előfordult már. - És hogyan jöttél rá? - Úgy, hogy a sógornőm megköszönte.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)