Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép jó reggelt! Tudom, hétfő van, ám ennek ellenére érdemes felkelni, hisz sokaknak ez lesz az utolsó hét a suliban, ráadásul itt a nyári szünet, no meg a szabadságolás ideje is. Azt még nem tudom mit tartogatnak nekünk mára a fejlesztők, de a vicc után rögtön utána nézünk :).

Hirdetés

Kemény nap után késő este tér haza a bankvezér. Az előszobában vetkőzik, hogy ne zavarja alvó feleségét, lábujjhegyen nyit be a hálóba, ruháit az egyik karosszék karfájára helyezi. Az asszony mégis megszólal:
- Jaj, drágám, olyan rettenetes fejgörcsöm van, semmi sem használ... Kérlek, szaladj le az ügyeletes patikába, és hozz valami nagyon erős fájdalomcsillapítót, mert megveszek már...
A bankvezér kapkodva fölrántja magára a ruhát, és elsiet a gyógyszertárba. Szerencséjére éppen a sarki ismerős gyógyszertár az ügyeletes.
- Hát ön? - néz rá kíváncsian a gyógyszerész. - ön már nem a banknál van?
- Miből gondolja ezt?
- Hát nem tudom, mióta van a bankárokon tûzoltó-egyenruha....!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)