Hirdetés

Régóta várt játékok megjelenési dátumaira bukkantak a Steam adatbázisában

|

Ugyanakkor jó okunk van rá, hogy fenntartásokkal kezeljük a nyilvánosságra került időpontokat.

Hirdetés

Izgalmas fogásról számolt be  minap a TechRaptor, a Steam adatbázisát feltúrva kiderült több játék feltételezett megjelenési dátuma, köztük a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection premierjének időpontja. De a tíz tételből álló listán szerepel még a Vampire: The Masquerade - Bloodlines II, a Dune: Spice Wars és a Frostpunk 2 is. Utóbbiról mindjárt szót fogunk még ejteni.

Ha közelebbről is szemügyre veszitek a megadott időpontokat, akkor nagy valószínűséggel nektek is riadót fúj majd a pókmicsodátok, mert némelyik dátum, fogalmazzunk így, kevéssé tűnik életszerűnek, vagy egyáltalán üzletileg megalapozottnak. Tény, decemberben és januárban is szoktak megjelenni játékok, akár AAA kategóriás darabok is, de nem az év utolsó vagy első napjaiban. Ahogy akkor is kilóg a lóláb, ha 2022-ben 2021-es megjelenéssel találjuk szembe magunkat.

Hirdetés

Az alábbi időpontokkal kapcsolatban nem árt tudni, hogy amikor létrehoznak a Steamen egy termékoldalt, a fejlesztőknek meg kell adniuk egy megjelenési dátumot, ami természetesen nem kőbe vésett, és nem is szükséges azt nyilvánossá tenniük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ez persze nem zárja ki, hogy némelyik megfeleljen a valóságnak.

  • Dwarf Fortress - 2022. szeptember 30.
  • Dune: Spice Wars - 2022. április 26.
  • Frostpunk 2 - 2024. január 2.
  • Kerbal Space Program 2 - 2021. december 31.
  • My Time at Sandrock - 2022. december 30.
  • Nobody - The Turnaround - 2022. november 1.
  • Party Animals - 2022. december 30.
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection - 2022. július 15.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - 2023. december 29.
  • Warhammer 40,000: Darktide - 2022. december 30.

Amiről viszont minden kétséget kizárólag tudjuk, hogy nem tényleges megjelenési dátum, az a Frostpunk 2-é. A fejlesztőcsapat ugyanis egy, a játék világához tökéletesen illeszkedő Twitter-bejegyzésben cáfolta annak eredetiségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)