Hirdetés

Renegade Ops tralier rengeteg robbanással

|

Másfél perces bemutató, melyben minden felrobban és lángol.

Hirdetés

Az Avalanche Studios projektje olyan, mint egy kilencvenes években forgatott akciófilm. Bármerre nézünk, robbanások és lángtenger, már csak az alámondásos, érzelmeket teljesen nélkülöző szinkronhang hiányzik, melyből az a férfi volt a kedvencem, aki a neveket is magyarul mondta, például Charlie - Lajcsi. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a videóban láthatjuk, hogy mire is számíthatunk a Renegade Ops kapcsán, amennyiben egyedül, vagy kooperatív módban esünk neki a végigjátszásnak. Annyi biztos, hogy unatkozni nem fogunk. Elvileg szeptemberben elérhető lesz a bolti verzió, addig pedig már nem kell sokat aludni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)