Hirdetés

Rengeteg ingyenes tartalommal vár a Destiny 2, de jobb, ha sietsz

|

Többek között három kiegészítőt is bárminemű költség nélkül nyúzhatsz.

Hirdetés

Alig egy hónapra vagyunk a Destiny 2: The Final Shape kiegészítőjének megjelenésétől, erről pedig a játék felett bábáskodó Bungie is egyre többször emlékeztet minket, hol új előzetesek, hol ingyenes tartalmak formájában. Utóbbival persze nem titkolt céljuk visszacsábítani a régebbi játékosokat, ám ezennel nem csak nekik érdemes becsekkolni.

A Bungie a minap bejelentette, hogy minden PC-s és PlayStation-játékos számára ingyenesen játszhatóvá teszi a Destiny 2 három kiegészítőjét.

Hirdetés

Ennek értelmében ingyen és bérmentve férhetünk hozzá a Shadowkeep, a Beyond Light és a The Witch Queen expanziókhoz, mi több, az utolsó négy szezon tartalmai is elérhetővé válnak, viszont csak június 3-ig. A Lightfall kiegészítő kimarad a buliból, viszont a PlayStation Plus előfizetők erre is lecsaphatnak a májusi kínálat keretein belül.

A Bungie tehát mindent megtesz annak érdekében, hogy eredményes legyen a The Final Shape rajtja, amire június 4-én kerül sor. Nem sokszor osztogatnak ennyi jóságot ingyen, úgyhogy ha valamikor, akkor most éri meg bekukkantani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)