Hirdetés

Resident Evil 4 - megvan a remaster megjelenési dátuma

|

A Capcom a sor végére ér, a hatodik és ötödik rész után jön a negyedik Resident Evil is PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

Egy kicsit túlzás remasternek nevezni a Resident Evil játékok jelenlegi generációs konzolokra megjelent kiadásait, főleg úgy, hogy a Resident Evil 5 PS4-es változata néha még a 30 fps-t sem képes tartani. A következő GameStar magazinban elolvashatjátok, HP mit gondolt róla, de sejthetitek, hogy nem lesz jó véleménnyel (pláne ha megnézitek a hatodik rész tesztjét).

Mindenesetre aki megfelelő platform hiányában nem játszott még a Resident Evil 4-gyel, annak érdemes a digitális áruházakat augusztus 30-án csekkolni, ugyanis ekkor válik elérhetővé a Capcom játéka. Ez is tartalmaz majd minden DLC-t. Megéri pótolni, a sorozat egyik legjobb része, és egyben az egyik legjobb GameCube-os és PS2-es játék a maga 96-os Metacritic pontszámával. A PC-s verziót ne vegyük alapnak, megvoltak a maga bajai például az irányítás tekintetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)