Hirdetés

Resident Evil 5 - megjelentek a jelenlegi generációs portok

|

Ahogy a Capcom azt februárban megígérte, elérhetővé vált ma a Resident Evil 5 a jelenlegi generációs konzolokra is.

Hirdetés

Február végén lepte meg a Capcom egy váratlan bejelentéssel a játékosokat, miszerint a Resident Evil 4,5 és 6 is kap egy  felújított változatot PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Resident Evil 6 Remaster márciusban jelent meg, majd májusban a kiadó megerősítette, hogy mikor jelennek meg az ötödik rész portjai. Tartotta az ígéretét. 

A Resident Evil 5 Remaster június 28-án, azaz ma debütált PlayStation 4 és Xbox One konzolokon, amely változatok 1080p-s felbontással és megnövelt frame rate-tel futnak, ráadásul az újrakevert kiadások tartalmaznak minden korábban megjelent DLC-t, beleértve a PC-exkluzív No Mercy módot is. A csomag ezeken felül az online és split-screen local co-op lehetőségek mellett magába foglal egy új játékmódot, a The Mercenaries Unlimitedet is. 

A Resident Evil széria pedig robog tovább: nemrég megérkezett az Umbrella Corps, az E3-on leleplezték a Resident Evil 7-et és valamikor ősszel jön a Resident Evil 4 Remaster is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)