Hirdetés

Resident Evil 7 - TPS-ként is játszhatnád, ha lenne feje a főszereplőnek

|

Egy rajongó letesztelte, milyen lenne a Resident Evil 7 külső nézetből, az eredmény pedig egyáltalán nem vészes, így egy fontosabb probléma elhárítása után akár TPS nézetből is játszhatnánk.

Hirdetés

Bár a Capcomnak kifejezetten meggyőző érvei vannak azt illetően, miért váltottak belső nézetre a Resident Evil 7: Biohazard készítése során, a széria külső nézetes hagyományai sokakat gondolkodásra késztettek. Az első kísérletek alapján pedig úgy tűnik, nem reménytelen a hetedik rész TPS-változata sem.

A kísérletező kedvű modder, Tom Humble alábbi felvételeiből láthatjátok ugyanis, hogy a Beginning Hour demóban egészen tűrhetőek a főszereplő, Ethan animációi annak ellenére, hogy belső nézetből sokukat soha nem is látjuk. Már csak a Resident Evil 7 azzal nem éppen apró problémájával kéne valamit kezdeni, hogy sok belső nézetes játékhoz hasonlóan a Beginning Hour főszereplőjének alapvetően nincs feje.

Az új Resi belső nézetes megoldása egyébként más modderek kísérletező kedvét is meghozta, Rod Lima viszont pont a fenti videó ellenkezőjét lépte meg. Ő az eredetileg fix, külső nézetű kamerákat cserélte le az eredeti Resident Evilben egy FPS-módra.

Ti szívesen végigjátszanátok valamelyik modolt változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)