Hirdetés

Resident Evil 7: Biohazard - ma jelenik meg az első DLC, megjött a trailere is

|

Máris új tartalommal bővül a horror kaland. Az első DLC nem lesz ingyen, de ha fizetünk, új játékmódban retteghetünk.

Hirdetés

A Resident Evil 7: Biohazard első tartalmi kiegészítése a mai napon jelenik meg Banned Footage Vol. 1 címmel. Ugyan ez még nem a beígért ingyenes sztori fejezet, azért a horror rajongóknak érdemes lehet ránézni.

A Vol. 1 hozzáadja a játékhoz a "Hálószoba" epizódot, ahol ki kell jutni egy zárt szobából, anélkül, hogy Marguerite Baker észrevenné, hogy kibújtunk az ágyból. Emellett bekerül a "Nightmare" mód is, ahol hullámokban érkező ellenfeleket kell visszavernünk.

Az "Ethan must die" játékmód teljesen független a sztoritól, és a PS VR-t sem támogatja. Itt Ethannek ki kell jutnia a Baker házból, ami ezúttal tele van csapdákkal, ellenfelekkel, és véletlenszerű tárgyakkal. Mindemellett Ethan sokkal kevesebb HP-val (persze nem a mi HP-nkkal, ő ott lesz vele mindvégig) indul, és nagyjából másfél ütéstől kifekszik.

A Banned Footage Vol. 1 10 euró körüli áron lesz megvásárolható, ma jelenik meg PlayStation 4-re, míg Xbox One-ra és PC-re csak február 21-én várható. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)