Hirdetés

Resident Evil 7 - más platformokra is megjelenhet az ismét bővülő demó

|

A Resident Evil hetedik részének kipróbálható szösszenetét lehetséges, hogy más platformok tulajai is átélhetik a közeljövőben. Ezen kívül megint új tartalmakkal gyarapodik a demó.

Hirdetés

Nem kis népszerűségnek örvend a Resident Evil 7 PlayStation 4-re megjelent demója, már több mint 3 millió felhasználó töltötte le a Beginning Hour névre keresztelt előzményt. Szeptemberben pedig kapott egy nagyobb frissítést a demó, ami jó pár újdonsággal növelte annak újrajátszhatóságát. A fejlesztők ezen kívül még egy frissítést terveznek a kipróbálható verzióhoz, és más platformokra is örömmel eljuttatnák a Beginning Hourt.

Egy interjúban a fejlesztőcsapat fejese, Masachika Kawata elmondta, hogy még a játék megjelenése előtt új tartalmakkal fog bővülni a demó:

Tervezzük, hogy megint kap egy frissítést a demó, hogy a játékosok megismerhessék a játéknak más aspektusait is. Még nem tudjuk, pontosan mikor jelenik meg, de biztos, hogy a teljes játék debütálása előtt elérhető lesz.

Kawata ugyancsak kifejtette, hogy a PS4-en kívül más platformokra (értelemszerűen PC-re és/vagy Xbox One-ra) is el szeretnék hozni a kipróbálható változatot. A Resident Evil 7 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik 2017. január 24-én.

Ti várjátok, hogy a új platformokon is megjelenjen a demó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)