Hirdetés

Resident Evil 7 - bővül a demó és új trailer is érkezett

|

A Resident Evil 7 demójának Twilight version névre keresztelt frissítése, ami sok új felfedezni valót ígér, valamint egy új előzetes videót és rengeteg új képet is mutatni tudunk.

Hirdetés

A Resident Evil 7 PlayStation 4-es demójának első verziójában több olyan tárgyat is meg lehetett találni, melyekkel egyelőre az ég világon semmi sem tudtak kezdeni a játékosok. Nos, ez most meg fog változni, hiszen frissül a játék kipróbálható verziója, a készítők szerint rengeteg új felfedezni való vár bennünket. 

A frissítés élesítése után újabb területek fognak megnyílni előttünk a házban és végre azoknak a tárgyaknak is hasznát vehetjük, amik eddig semmire sem voltak jók. A demó letöltéséhez már PlayStation Plus tagságra sincsen szüksége.

Az is kiderült, hogy az alapkiadáson kívül érkezik majd egy Day-1 Survival Edition, valamint egy Deluxe Edition is. Az előbbi csak a megjelenés napjáig lesz előrendelhető és a játékon kívül tartalmazza a Survival Pack: Recovery Set nevű csomagot, ami gyógyító tárgyakat foglal magában és korai hozzáférést biztosít az elképesztően nehéz Madhouse játékmódhoz, továbbá egy Lucky Coin nevű rejtélyes tárgyat is tartalmaz. A Deluxe Editionben az előbbi jóságokon túl még a Season Pass lapul, ami a megjelenés után érkező három sztori epizód elérésére jogosít fel bennünket.

Új képek is érkeztek, nézzétek meg őket ebben a galériában:

Egy kellően bizarr új előzetes is érkezett a demó frissítése mellé, ezt fentebb tudjátok megnézni. A Baker család kedves kis vacsorája olyan jelenet lesz, ami garantáltan hosszú időre beleég a tudatunkba. A Resident Evil 7 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik 2017. január 24-én. A PS4-es változtat teljes PlayStation VR támogatást is kap. 

A Twilight version valamikor a mai nap folyamán válik elérhetővé. Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)