Hirdetés

Resident Evil 7 - hatalmas népszerűségnek örvend a demó

|

Az idei E3 óta elérhető, nemrég frissült Resident Evil 7 demót még mindig sokan nyüstölik, a letöltések száma pedig egyre csak nő.

Hirdetés

A Beginning Hour című Resident Evil 7 demó letöltéseinek száma a mai napon átlépte a 3 milliós határt a PlayStation Networkön. A Capcom túlélőhorrorjának ízelítője nem sokban kötődik a januári teljes játékhoz, de önmagában is kiváló.

A PS4-es demó folyamatosan bővül, így nem csoda, hogy egyre többen kíváncsiak a franchise legújabb darabjára. A letöltésszámok növekedésében az is szerepet játszott, hogy a kezdetben csak PS Plus előfizetők számára elérhető Beginning Hour azóta ingyenesen hozzáférhető minden PS4-tulaj számára.

A legutóbbi információk szerint a Resident Evil 7 a PS4 Prón támogatni fogja a 4K és HDR beállításokat, illetve Xbox One S-en is játszható lesz HDR-rel.

A teljes játék várhatóan 2017. január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)