Hirdetés

Resident Evil 7 - PC-re és Xbox One-ra is jön a demó

|

A PC-s és Xbox One-os játékosok eddig teljesen kimaradtak a Resident Evil 7 demójából, de ez már nem sokáig marad így.

Hirdetés

A The Beginning Hour névre keresztelt Resident Evil 7 demó ezidáig PlayStation 4-exkluzív móka volt, de hamarosan a PC-s és Xbox One-os játékosok is átélhetik a kipróbálható verzió összes hátborzongató pillanatát.

A 2016-os E3 óta, vagyis lényegében mióta tudunk a Resident Evil 7 érkezéséről, egyedül a PS4-es játékosok élvezhették a The Beginning Hour demót. A Capcom azonban bejelentette, hogy még a játék januári megjelenése előtt a kimaradt platformokra is befut a próbaverzió. Egészen pontosan december 19-én érkezik meg a PC-s demó, ami a Midnight nevű utolsó frissítést is tartalmazza majd, Xbox One-ra pedig már december 9-én elérhetővé válik a horror kaland demója. Már korábban megmutattunk a Resident Evil 7 gépigényét, úgyhogy most érdemes újra ránézni, hogy jó előre tudjátok, fut-e majd rendesen nálatok is a The Beginning Hour.

A Windows Store-os és az Xbox One-os játékok között egyébként működni fog a cross-save funkció, vagyis bármikor elérhetjük saját mentéseinket PC-n és konzolon is. 

A Resident Evil 7 2017. január 24-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)