Hirdetés

Resident Evil 7 - kiderült, mire való a próbababa ujj

|

A Resident Evil 7: Beginning Hourból átvihetünk egy tárgyat a jövőre érkező teljes játékba, de ehhez egy nagyon furcsa rituálét kell végigzongoráznunk.

Hirdetés

A P.T.-ben rengeteg furcsa lépésen kellett végigmennie a játékosoknak, hogy előhozhassák az azóta kukázott Silent Hills trailerét, a Capcom pedig le sem tagadhatná, hogy valami hasonlót próbált megismételni a Resident Evil 7  demójával. Aki szeretné mindezt teljesen tudatlanul átélni, az vigyázzon, mert lejjebb leírjuk a megoldás egy részét.

A hamarosan több platformra megjelenő demóról ugyanis szombat óta mindent kiderítettek a játékosok, egy Reddit-felhasználó, BruhTheShark pedig össze is állított egy egész pontosan 34 lépésből álló útmutatót, ami alapján mindent kihozhatunk a Resident Evil 7 kedvcsinálójából. Ebben pedig elég abszurd dolgok is akadnak, amire ötletünk sincs, hogyan jöttek rá a játékosok, például ezekre a lépésekre biztosan nem gondoltunk volna:

"19. Mutass rá az ujjal [egy korábban felszedhető műujj] az első emeleti folyosó alatt lévő törmelékre!
20. Menj a padláson lévő zsákutcához és nézz a fényre az elbarikádozott ajtó mellett!
21. Menj a pincébe és mutass az asztalon lévő halottas zsák fejére!
(...)
24. Nézz közvetlenül a szobán lévő tükörre és fordulj meg 180 fokban, hogy beindítsd a kuncogást!
(...)
26. Nyisd ki a konyhában lévő edényt!"

És így tovább, mígnem végre kinyithatod a fent említett ajtót a padláson. És hogy mi a jutalmad mindezért? Egy hintaszék, amiben egy táblára rá van írva, hogy "Te vagy a legjobb!" Na jó, ráadásként még kapsz egy piszkos pénzérmét is, amit átvihetsz a Resident Evil 7: Biohazard teljes változatába. De hogy ott mit kezdhetünk vele, az valószínűleg megint csak hosszas kutakodás után derül majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)