Hirdetés

Resident Evil 7 - kevesebb mint 5 nap alatt törték fel a Denuvo védelmét

|

Úgy látszik az idő múlásával a crackerek egyre jobban kiismerik az egykor feltörhetetlennek tartott védelmet.

Hirdetés

A Denuvo egy darabig jól tartotta magát, és az első néhány cím, ami ezzel a védelemmel jelent meg, több hónapig feltörhetetlen maradt. Most befutott a Resident Evil 7: Biohazard, ami mindössze 5 napig bírta.

Ez hatalmas csapás a kiadókra, akik nem kevés pénzt költöttek a Denuvóra . Mivel a Resident Evil 7 verziója ilyen gyorsan megtört, több mint valószínű, hogy szépen lassan az összes többi Denuvo cím is egyre gyorsabban kikerül majd az illegális letöltőoldalakra.

A kérdés már csak az, hogy a Capcom mindennek fényében leveszi-e a védelmet a játékról. Rengetegen bojkottálják az olyan címeket, amiket a Denuvo véd, és az eltávolításával a kiadó potenciálisan akár növelheti is a bevételeit.

Korábban a Crytek, a Playdead és a Bethesda is kidobta a másolásvédelmet, amikor azt feltörték. Az igazi kérdés már csak az, hogyha teljesen csődöt mondd a Denuvo, akkor mi lesz a következő megoldás az illegális letöltések ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)