Hirdetés

Resident Evil 7 - visszatér a gyökerekhez, az E3-on jelenthetik be

|

Régóta várunk a Resident Evil sorozat folytatására, de annak, hogy ennyi idő telt el a legutóbbi rész megjelenése óta, oka van. A Capcom leült gondolkodni, és az új rész tényleg olyan lesz, amilyennek a rajongók szeretnék.

Hirdetés

Régóta pletykálják, de még mindig nem erősítették meg, hogy készül a Resident Evil 7. A Capcom ugyan viszi mindenfelé a szériát, legközelebb a már most hatalmas bukásnak ígérkező Umbrella Corps érkezik, de nem feledkezett meg a fő szálról sem.

Ha a kiadó újra egy sikeres részt akar, a legfontosabb, hogy hagyja az akciójáték vonalat, és inkább a horror felé húzzon. Ha hihetünk egy tokiói elemzőnek, Serkan Totónak, a cégnek pont ez a terve: visszatérni a gyökerekhez, és a horrorra helyezni a hangsúlyt. Állítólag az a Jordan Amaro is a projekten dolgozik, aki anno a Kojima Productions alkalmazottjaként a Metal Gear Solid V és a P.T. elkészítésénél segédkezett. Bejelentés az E3-ra várható.

A Capcom pénzügyi jelentésében egyébként szerepelt, hogy idén rákapcsol a Resident Evil sorozat kapcsán. Biztos, hogy az Umbrella Corps után jön az ötödik, majd a negyedik rész remastere, de ennél többre is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)