Hirdetés

Resident Evil 7 - ilyen cuccok gyógyítják majd sebeinket

|

Bár az új irány a keményvonalas horror, azért a zöld növény és az életerőt adó kemikália marad - a gyógyuláshoz a régi eszközöket használjuk majd.

Hirdetés

A Capcom nagyon világossá tette, hogy az FPS nézettől eltekintve minden tekintetben a klasszikus Resident Evil hangulatot akarják visszahozni a folytatással. Nem lesznek QTE események, szuperhős mechanikák és rengeteg ismerős elem fog visszatérni a túlélő-horror játékmenetből. Az elsősegély cuccok pedig maradnak velünk továbbra is.

Ma a Capcom szétkürtölte a Resident Evil nagyköveteknek (rajongók, akik feliratkoztak a hírlevélre), hogy milyen tárgyakat is használhatnak a sérülések befoltozására.

Akárcsak a Resident Evil 7 többi részén, ezen is érezhető a poros, öreg, rusztikus hangulat. Különösen érdekes, hogy a (már nem cserepes) gyógynövények mellett ott egy apró érme is, aminek a szerepét egyelőre nem lehet tudni.

A rajongók egyelőre arra tippelnek, hogy az érme egyfajta fizetőeszköz, amit arra lehet majd használni, hogy mentsünk a játékban. Persze a Resident Evil 4 óta lehetett coint gyűjteni és abból vásárolni fejlesztést vagy fegyvert, ez sincs kizárva. Nektek mi a tippetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)