Hirdetés

Resident Evil 7 - három új videó készít fel a rettegésre

|

Hamarosan már minden platformon elérhető lesz a Resident Evil 7 demója, az addig hátralévő időt pedig három új gameplay videóval üthetitek el.

Hirdetés

A Capcom ma reggel kellemes meglepetéssel várta a Resident Evil rajongókat. Három új videón keresztül engednek betekintést a Resident Evil 7-be. Mindegyikben a Baker család otthonát, és annak annak nem várt vendégeit láthatjuk mozgás közben.

A Resident Evil 7-ből valószínűleg még többet láthatunk majd a közeljövőben, tekintve, hogy az Xbox One demó holnap, azaz december 9-én már be is fut, röviddel azután pedig a PC-s változat is megérkezik december 19-én. Addig ezekkel a videókkal ütjük majd el az időt.

A Resident Evil 7 megjelenése 2017. január 24-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)