Hirdetés

Resident Evil 7 - ingyenes DLC is jön

|

A minap kiderült, hogy miket fog tartalmazni a Resident Evil VII szezonbérlete, azonban a legújabb információ rámutat, hogy nem minden extráért kell majd kinyitnunk a pénztárcánkat.

Hirdetés

Óvatosan közlekedjetek az interneten, ha nem szeretnétek Resident Evil 7-es spoilerekbe belefutni, de azért vannak olyan információk is, amik nem igényelnek körültekintést: például a Season Pass első részleteit egészen nyugodtan elolvashatjátok, ahogy az alábbi hírt is. 

Ha valaki esetleg nem kér a szezonbérletből, akkor sem marad majd plusz tartalmak nélkül, ugyanis a Famitsu úgy tudja, hogy a Capcom mindenkit meg fog lepni egy ingyenes sztori DLC-vel a tavasz folyamán. A bővítményről egyelőre annyit tudunk, hogy a "Not A Hero" névre hallgat, egy rövid történetet mesél el, és csak a későbbiek folyamán beszélnek majd róla részletesebben. 

NeoGAF fórumozói viszont azt derítették ki, hogy az említett csomag májusban fog megérkezni és a főhőse nem Ethan lesz, ugyanis az ő története a Resident Evil 7-ben lezárul. Egy másik karakter mellékszálát ismerhetjük meg a bővítményben, amely választ ad az alapjáték egyes kérdéseire. A játékmenetről annyit sikerült előtúrniuk, hogy más stílusú lesz, mint amit a hetedik Resident Evilben tapasztalhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)