Hirdetés

Resident Evil 7 - új főszereplővel jön az ingyenes DLC

|

A játék befejezése után egy érdekes infó került napvilágra. Nincs még vége a rettegéseinknek, lévén tavasszal jön a következő fejezet.

Hirdetés

Egyre többen fejezik már be a Resident Evil 7 kalandjaikat. A rettegés után nem árt fújni egy kicsit, felállni a géptől, és emlékezni rá, hogy szép dolgok is léteznek a világban. Persze aki nem akart szabadulni és végigülte a stáblistát, az meglepetést is kapott.

Aki még nem játszotta végig a programot, az csak óvatosan folytassa a hír olvasását mert spoileres infókra térünk rá.

A Resident Evil 7 egy meglepő cameóval ért véget, amiben egy sokkal barátságosabbnak tűnő arc fogad minket, mint akikkel az azt megelőző órákban szenvedtünk. A karakter Redfieldnek mutatja be magát, és mint kiderült, ő lesz az első DLC főszereplője is.

A nyilvánvaló következtetés az, hogy Chris Redfieldről, a Resident Evil széria egyik ikonikus karakteréről van szó, de ez erősen kétséges. Egyrészt Chris nem szőke, másrészt az arc sem nagyon stimmel. Az meg főleg nem hogy emberünk egyébként egy Umbrella Corp. helikopterrel érkezik.

A legnépszerűbb teória az, hogy Redfield igazából Hunk, aki megtévesztés céljából Chrisnek akarja kiadni magát. Hunk egyébként egy Umbrella ügynök, akivel a korábbi játékokban már találkozhattunk. Ennek már csak azért is lenne értelme mert a Resident Evil 7 főszereplője vagy Umbrella alkalmazott vagy közel áll a céghez.

A Resident Evil 7 Not a Hero DLC ingyenesen letölthető lesz, és valamikor tavasszal jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)