Hirdetés

Resident Evil VII - na melyik platformra nem jelenik meg?

|

A Capcom mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb rajongótábort szolgálják ki, de mindenre azért még ők sem képesek.

Hirdetés

Nyakunkon a Resident Evil VII megjelenés, az idei év egyik legjobban várt  horrorjátéka pedig minden platformon tartogat valami extrát. A PS4-esek virtuális valóságot, az Xbox One-os és PC-s játékosok pedig platformok közti átjárhatóságot kapnak.

Van viszont egy platform (pontosabban lesz), ahol viszont már magát a játékot sem kapják meg a rajongók. Bizony, kitaláltátok, a Resident Evil VII sem jelenik meg Nintendo Swtich-re. A játék producere, Masachika Kawata elmondta:

Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon egyedi hardver. Kíváncsian várom, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne, de jelenleg nem tervezzük megjelentetni a Resident Evilt Nintendo Switch-re.

Ez egy kicsit visszafogottabb volt, mint a Titanfall 2 kapcsán a Respawntól érkező "No, F*ck no!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)