Hirdetés

Resident Evil 7 - megjöttek az első képek és részletek

|

A Sony bejelentése után a Capcom szétküldött egy tájékoztatót, ami elárult néhány részletet a készülő horror címről, a Resident Evil VII-ről.

Hirdetés

A Capcom nem sokkal a Sony konferenciája után ki is adta a hivatalos sajtóközleményt, benne az első képekkel és infómorzsákkal a Resident Evil VII-ről.

A játék már biztosan egy belsőnézetes, igazi keményvonalas horror lesz, amivel a srácok igyekeznek visszatérni a széria gyökereihez. Illetve egészen pontosan ezzel nem is ahhoz térnek vissza, sokkal inkább a P.T. és a Silent Hills hatás érezhető a munkájukban.

A sztori közvetlenül a Resident Evil 6 után játszódik majd. Az előzményeket a Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour demó vezeti fel, amit egyébként a PlayStation Plus előfizetők már le is tölthetnek.

A Resident Evil 7 attól függetlenül, hogy a széria történetében először FPS nézetbe vált magával hozza majd a sorozat legjellemzőbb elemeit. Felfedezés, kutatás, és feszült légkör garantált, ráadásul az új RE Engine brutálisan adja majd át a horror hangulatot.

A Resident Evil 7 Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is meg fog jelenni, és ha a srácok tudják tartani az ütemtervet, akkor 2017. január 24-én már nyomhatjuk is a belső nézetes horrort. VR támogatással, ami egyelőre elég paráztatónak ígérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)