Hirdetés

Resident Evil 7 - íme a történet nagy vonalakban

|

Ismét a korhatárbesorolásnak hála tudtunk meg többet egy játékról. Mutatjuk, miről fog szólni a hetedik Resident Evil.

Hirdetés

Az Entertainment Software Rating Board (ESRB) korhatárbesorolási rendszerben felnőtt kategóriába osztották a Resident Evil 7-et, ami nem is túl meglepőd dolog. Az viszont ennél sokkal fontosabb, hogy hála a besorolásnak, a játék főhőséről és a történetről is megtudunk egy keveset.

Az ESRB oldalára felkerült rövid leírás alapján egy Ethan nevű férfi bőrébe bújhatunk majd a Resident Evil 7-ben, aki elveszett feleségét próbálja felkutatni. A keresés során vetődik el hősünk egy félelmetes elhagyatott villába, ahol mutáns lények várnak rá. Csak úgy győzedelmeskedhet, ha átvágja magát a rondaságokon.

A belső nézetes kaland során a játékosok pisztolyt, shotgunt, lángszórót, robbanóanyagot és láncfűrészt is használhatnak a mutáns szörnyek legyőzésére. A harc során realisztikus lövéshangokra, fájdalmas sikolyokra és bőségesen fröcsögő vérre is számítani kell. Erőszakos jelenetekkel tarkított átvezetőkből sem lesz hiány, egy férfinak például térd alatt levágják majd a lábát egy ásóval, egy másik karakternek pedig az arcába fogják beépíteni ugyanezt az eszközt. 

A játék egyes területein megcsonkított holtestek fedetlen szerveit és zsigereit láthatjuk, sőt (most kapaszkodjatok meg), még csúnya szavak is elhangzanak majd a párbeszédekben.

A Resident Evil 7 a jelenlegi tervek szerint 2017. január 24-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)