Hirdetés

Resident Evil 7 - rejtélyes videók tűntek fel

|

A Capcom egy új videósorozatot indított, amelynek keretében rövid ízelítőket mutat nekünk a Resident Evil 7 kapcsán. Az első két epizód egy rejtélyes telefonálóról és egy doboz értékes tartalmáról szól.

Hirdetés

Remek döntésnek bizonyult a Capcom részéről, hogy egy demó formájában ízelítőt nyújtson a Resident Evil 7 stílusából, ugyanis hatalmas népszerűségnek örvend a kibővült és más platformokra is megjelenő, Beginning Hour nevezetű előzmény, ráadásul a PlayStation VR megjelenésével együtt debütál egy másik játszható szösszenet, a Kitchen is. 

A Capcom az eddig kiadott videók mellett most egy vadonatúj videósorozattal is megpróbál minket felkészíteni arra, hogy milyen vérfagyasztó huncutságokra számíthatunk a január végén befutó túlélő horrortól (amelynek VR-módja ideiglenesen PSVR-exkluzív lesz). A rövid kedvcsinálók első részében egy titokzatos telefonáló teszi próbára az idegeinket: 

A Resident Evil 7 második ízelítőjében már előkerül egy shotgun is, a lőszerrel pedig ezúttal is spórolni kell majd, a Capcom is erre hívja fel a figyelmünket: 

A Resident Evil 7 megjelenése január 24-én esedékes PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A gépigényt ellenőriztétek már? Az biztosan nem lesz horrorisztikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)