Hirdetés

Resident Evil 7 - folytatódik a világot bemutató videósorozat

|

A Capcom két új videóval jelentkezett, melyek a játék egyes részeiről mesélnek. Ha érdekel a Resident Evil 7 világa, akkor ez tetszeni fog.

Hirdetés

A Resident Evil 7 igyekszik hűséges lenni a rajongóihoz, és egy olyan világot teremteni, ahol a hangulattól és nem a játékmenet katasztrofális mivoltától rettegünk majd. A Capcom új videó megmutatják, hogy ők hogyan is képzelték ezt.

Az első videó, a Vol. 3 Recorder megmutatja, hogy hogyan menthetjük majd el az állásainkat a játékban. Úgy néz ki, hogy a kazettafelvevők lesznek a legjobb haverjaink.

A Stock Up lényege, hogy megmutassa, hogyan juthatunk loothoz a játékban. Szükségünk lesz minden eszközre, hogy túléljük a kalandot, és a késünk jó szolgálatot tesz majd a zárt ládák finom, óvatos felbontásában.

A Resident Evil 7 megjelenése 2017. január 21-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)