Hirdetés

Resident Evil: Code Veronica - jelenlegi generációs konzolokra is megjelenhet

|

Készülhetnek a PlayStation 4 és Xbox One tulajok, minden jel arra mutat, hogy jön a felújított változat.

Hirdetés

Szépen lassan az összes Resident Evil játék megkapja felújított verzióját a jelenlegi generációs konzolokon, és nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan a Resident Evil: Code Veronica sem marad majd ki a sorból.

A Resident Evil: Code Veronica még 2011-ben kapott egy HD változatot, és elég nagy az esély rá, hogy a konzolos játékosok most ezt a kiadást fogják megkapni. A német korhatárbesorolásért felelős intézet ugyanis annak rendje és módja szerint belőtte PlayStation 4-re a Code Veronica ajánlott korhatárát. Szinte biztos, ez egyben azt is jelenti, hogy a játék Xbox One-ra is megjelenik, hiszen a Capcom hasonló tendenciát követett a többi felújított Resident Evil játékkal is. 

Ti elő fogjátok venni újra ezt a klasszikust, ha megjelenik PS4-re, illetve Xbox One-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)