Hirdetés

Resident Evil: Operation Raccoon City - itt az első teaser

|

A Resident Evil legújabb részéből kaptunk most egy kóstolót.

Hirdetés

A Resident Evil: Operation Raccoon City-t idén télen készülnek kiadni a Capcom-os srácok, amelyben a szokásos dolgok fognak történni: az Umbrella mindenáron el szeretné pusztítani a T-Virus minden bizonyítékát, ezalatt a zombikat és a civileket egyaránt értve.

Ezúttal azonban az ő oldalukon állunk akár egyedül, akár egy négy fős csapat részeként. Az Umbrella Security Services tagjaként például olyan feladatot is kapunk, hogy magát Leon Kennedy-t kell eltennünk láb alól. Bővebb információ hamarosan, addig itt van az alábbi teaser, amiből sokat nem tudhatunk meg, de érdemes megnézni, rendesen megbolygatja a fantáziánkat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)