Hirdetés

Resident Evil: Revelations - Xbox One-ra és PS4-re is jön

|

A Resident Evil széria korábbi részeit folyamatosan újítja fel a Capcom, a számozott részek mellett pedig elkészítik az elsőként 3DS-re megjelent spinoff PlayStation 4-es és Xbox One-os átiratát is.

Hirdetés

A Capcom korábban csak az első Resident Evil remastered kiadását adta ki, a jelenlegi konzolgeneráció megjelenése óta viszont egyre több különböző epizódot újítanak fel, ami kifejezetten jövedelmező üzlet a számukra. Így a sorozat egyik mellékvágányának számító Revelationst is elhozzák Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

A játék könnyedén kimaradhatott sok gamer gyűjteményéből, hiszen eredetileg kizárólag Nintendo 3DS-re jelent meg és csak ezt követően portolták Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii U-ra és PC-re. A Resident Evil: Revelations új kiadását bejelentő Twitter-üzenetben a megjelenési időszakot is elárulta a Capcom, eszerint ősszel érkezik meg a sorozat negyedik és ötödik számozott epizódjának sztoriját összekötő játék ráncfelvarráson áteső változata. A fő szériából egyébként minden bizonnyal a Resident Evil 2 remake-je érkezik következőnek, viszont mivel ez nem csak a játék látványvilágát újítja meg, valószínűleg tovább tart majd a munka.

Ti mennyit szereztetek be a felújított Resident Evil részek közül ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)