Hirdetés

Resident Evil: Umbrella Corps - szörnyű az első gameplay

|

Egy ötperces gameplay videóban nézhetjük meg, milyen a Resident Evil: Umbrella Corps játékmenete, de nem fogadnánk arra, hogy sikeres lesz.

Hirdetés

A Resident Evil: Umbrella Corps attól függetlenül, hogy csak nagy jóindulattal nevezhető Resident Evilnek, még lehetne jó. Az első gameplay videó viszont több sebből vérzik.

Tekintsünk el attól, hogy az animációk nincsenek rendesen kidolgozva, és a játék tele van bugokkal - nyilvánvalóan egy félkész verziót látunk, ami a 2016 eleji megjelenésig még sokat változhat. Ugyanakkor maga a játékmenet sem tűnik túl izgalmasnak, a zombik konkrétan tényleg csak díszletek, ostobábban viselkednek, mint egyébként, és látszik, hogy nem sok szerepük lesz a meccsek során. Emellett már csak apróság, hogy a pisztoly animációja nagyon fura. Persze a leírtak ne vegyék el a kedveteket a játéktól, nézzétek meg a videót és ítéljetek magatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)