Hirdetés

Resident Evil VII - meglepően kevés szabad hely kell neki

|

Míg a legtöbb mai játék 40-50 GB helyet kér, a Resident Evil VII ennél jóval kevesebbel is beéri.

Hirdetés

Rég elmúltak már azok az idők, amikor csak betettünk egy lemezt a konzolba, aztán azonnal el is kezdhettünk játszani. A lemezes játékokat is telepíteni, sőt, általában patchelni kell, ezért is fájdalmas, amikor valami 50 gigát nyom.

A Resident Evil VII sem lesz pikk-pakk lent, de jó esetben 1-2 óra alatt végez a letöltés. A hivatalos termékadatlapok alapján az Xbox One-os változat 20,21 GB, a PlayStation 4-es 20,7 GB helyet kér, a PC-s pedig a hivatalos rendszerkövetelmények szerint 24 GB-ot, de ezesetben valószínűleg van egy kis ráhagyás. Azt még nem tudni, lesz-e első napi frissítés.

Egyébként aki a Windows Store-ból veszi meg, az PC-n és Xbox One-on is játszhatja, nem kell a két változatért külön fizetnie. 

Január 27-én, a játék megjelenése alkalmából szervezünk egy GameNightot, ahol egyrészt ki lehet próbálni akár PSVR-ral is, másrészt meg lehet nyerni a gyűjtői kiadását. Gyertek el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)