Hirdetés

Resident Evil VII - ezt hozza a Season Pass

|

Talán korai még a megjelenés utáni tartalmakról beszélni, de lassan nagyjából körvonalazódik, mire számíthatnak a Resident Evil VII Season Pass vásárlói.

Hirdetés

Jövő héten megjelenik a Resident Evil VII, besétálhatunk a nem túl barátságos Baker-házba, hogy onnan aztán élményekkel teli távozzunk. Remélhetőleg lesz miről beszélgetni.

A játékot megjelenése után is szeretné extra tartalmakkal támogatni a Capcom, ezért lesz Season Pass. Az ára még nem ismert, de valahova 10 ezer forint környékére fogják belőni, tartalmáról pedig szintén keveset tudunk. A steames leírás szerint három csomagra számíthatunk, melyből kettő a Banned Footage (betiltott felvétel) nevet viseli, egyhez pedig csak annyit írtak, egy extra sztoriepizód lesz. A Banned Footage Vol. 1-ben a Nightmare, a Bedroom és az Ethan Must Die, míg a Banned Footage Vol 2.-ben a 21, a Daughters és a Jack's 55th Birthday fejezeteket játszhatjuk végig. Ezek valószínűleg a demóban is látható videokazettás felvételekhez hasonlítanak, interaktívan élhetjük át őket. Ahogy többet tudunk, szólni fogunk.

A Resident Evil VII megjelenés január 24-re várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)