Hirdetés

Ride 2 bejelentés - újra motorra pattanhatunk

|

A Milestone bejelentésének értelmében folytatódik a tavalyi motorversenyjátékuk, a Ride, így a Valentino Rossi: The Game mellett már ezt is várhatják a sport szerelmesei.

Hirdetés

Csak az év elején jelent meg a Sébastien Loeb Rally Evo és áprilisban az MXGP2, továbbá júniusban jön a Valentino Rossi: The Game, de a Milestone nem tart pihenőt, máris bejelentették következő versenycímüket, a 2015-ös Ride folytatását. 

A Ride 2-ről egyelőre mindösszesen annyit tudunk, hogy több mint kétszáz motor kap helyet a játék felhozatalában, amiket "példátlan szintű" mértékben szabhatunk majd testre, ezenfelül vadonatúj versenypályákon mutathatjuk majd meg, hogy ki a legjobb. Jelenleg ez minden, amit sikerült összegereblyéznünk a Ride következő részéről, amely valamikor az ősszel futhat be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Milestone fejlesztésében, illetve kiadásában. (A fenti kép az első részből van.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)