Hirdetés

RIGS: Mechanized Combat League trailer - egyre hangulatosabb ez a VR robotharc

|

Mit kapunk akkor, ha a Titanfall robotjait keresztezzük a PlayStation VR-ral és a Guerrilla Games stílusával? A RIGS: Mechanized Combat League legújabb trailere tökéletes választ ad erre a kérdésre.

Hirdetés

A tavalyi E3-on láthattuk először a Guerrilla Cambridge új projektjét, a RIGS: Mechanized Combat League-t, amelynek lényege, hogy egy hatalmas arénában harcolhatunk egymással egy-egy robotot irányítva, sci-fi környezetben. Viszont mindezt kizárólag a PlayStation VR használatával élhetjük át. 

A VR robotharc akár a jövő sportja is lehetne, és a RIGS pontosan azt hivatott bemutatni, hogy milyen nagyszerű élmény a játékosok számára egy ilyenben részt venni. Amit eddig láttunk, az alapján nekünk nagyon bejön a játék, a Sony Computer Entertainment által kiadott legújabb gameplay trailer pedig csak megerősíti a feltételezésünket, hogy a RIGS: Mechanized Combat League olyan cím lehet, ami képes lehet eladni októberben a PlayStation VR-t

Nektek hogy tetszik a RIGS koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)