Hirdetés

Sikerült feltörni a Denuvo védelmet?

|

A Denuvo DRM védelem arról ismert, hogy még nem sikerült feltörni, azonban úgy tűnik, hogy a Rise of the Tomb Raider esetében valaki mégis sikerrel járt.

Hirdetés

A Denuvo technológiáját gyakorlatilag minden, az év első felében megjelent AAA játék használja, sőt, néhány tavaly év végi is, így kicsit több mint fél éve okoz fejfájást a kalózoknak. A készítők sem hisznek abban, hogy megoldásuk sebezhetetlen, de arra legalább jó, hogy néhányan megunják a várakozást, és beadják a derekukat.

A PCGamesN értesülései szerint néhány orosz hacker azt állítja, hogy megtalálták a Denuvo feltörésének módját és sikerrel jártak a Rise of the Tomb Raider esetében. Nem a 3DM-ről van szó (ők nem is oroszok egyébként). Az általuk feltöltött videóban látható, hogy a crackelést követően gond nélkül elindítják a Crystal Dynamics játékát. Thomas Groebl, a Denuvo értékesítési igazgatójának nyilatkozata szerint ahogyan a beszámolókból is kiderül, mindegyik tört fájlról, ami elérhetővé vált az interneten kiderült, hogy mégsem működik. Az elsődleges céljuk az ügyfeleik számára biztosítani, hogy a játék megjelenését követő hónapokban ne férhessenek hozzá a kalózok, ezt pedig minden aktuális címük esetében sikeresen megoldották. 

Létezik egy reddit thread, ami listázza a denuvós játékokat, és mondhatni csak azt sikerült hivatalosan feltörni, amit ott is feltörtnek nyilvánítanak. Így tehát akik fizetés nélkül szeretnék beszerezni, azok még jó ideig várhatnak a sikerre. De köztetek egyébként sincs senki olyan, ugye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)