Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - mi a helyzet a PS4-es változattal?

|

Xbox One-on és PC-n már régóta játszható, de PlayStation 4-re még nem jelent meg a Rise of the Tomb Raider, és semmi hírt nem kaptunk róla azóta, hogy bejelentették.

Hirdetés

A Microsoft azt akarja, hogy a Tomb Raider legyen a saját Unchartedje, de a Square Enix és a Crystal Dynamics azért nem szeretné kihagyni a mókából a PlayStation 4-es játékosokat sem.

A cégek ezért kötöttek egy megállapodást, melynek értelmében ugyan megjelenhet a Rise of the Tomb Raider PS4-re, de csak egy évvel az Xbox One-os változat után. Ez azt jelenti, hogy várhatóan novemberben kapjuk meg a játékot, viszont mivel gyanúsan nagy a csend körülötte, a Square Enix egyik fórumadminisztrátora rákérdezett a Crystalnál, hogy mi a helyzet. A válasz csak annyi volt, hogy ahogy korábban is állították, a Rise of the Tomb Raider 2016 végétől lesz megvásárolható a platformra. Szóval jön, csak valamiért nem akarnak beszélni róla. Talán már kész is van. Talán csak nincs mit mondaniuk. Nem tudjuk, de az legalább biztos, hogy még nem törölték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)