Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - ez lenne a PS4-es megjelenési dátum?

|

Egy bolt oldalára felkerült a Rise of the Tomb Raider PlayStation 4-es verziójának megjelenési dátuma, egyelőre nem tudni, hogy a valós adatok derültek-e ki.

Hirdetés

Elég nagy a csend a PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raider körül. Most azonban az olasz GameStop weboldalán feltűnt egy pontos dátum a PlayStation 4-es kiadás mellett. Ha ez igaznak bizonyul, akkor idén október 11-én érkezik meg Lara a Sony konzoljára.

Egy piccio_ssl nevű NeoGAF felhasználó szúrt ki az olasz oldal kínálatában a PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raidert. A lista, melyben a játék szerepelt természetesen azóta már elérhetetlenné vált, de azért egy képet tudunk róla mutatni.

A fenti kép és egy fotó alapján teljes áron (ami az adott oldal esetében 70,98 euró) lesz majd beszerezhető a PS4-es kiadás.

Az Amazon weboldalán is megtalálható már 60 dolláros árcédulával ellátva a PS4-es Rise of the Tomb Raider, de az itt feltüntetett december 30-i dátum valószínűleg csak helykitöltő funkcióval rendelkezik. Ezt akkor szokták használni az oldalak, ha még nem ismerik a pontos megjelenési dátumot. 

Szerintetek valódban meg fog jelenni október 11-én PlayStation 4-re a Rise of the Tomb Raider?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)