Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - ilyen extrákat kapunk PS4 Prón

|

A Crystal Dynamics technikai vezetője most egy részletes videóban magyarázta el, milyen extrákat kapnak azok, akik egy PlayStation 4 Pro konzolba helyezik be a Rise of the Tomb Raider lemezt.

Hirdetés

Már a PlayStation 4 Pro bejelentésekor is láthattuk, hogy hogyan fut majd a konzolon a Rise of the Tomb Raider, azóta pedig több különböző videóban is megmutatta magát a Crystal Dynamics üdvöskéje.

A legfrissebb videóban Gary Snethen bővebben is kifejti a lehetőségeinket. A játékosok három különböző játékmód közül választhatnak, így ha valaki nem feltétlen akar 4K-ban játszani, az választhatja a Full HD 60 fps-t, vagy a Full HD + részletesebb textúrák opciót is. Természetesen bárhogy is döntsünk, érezhető lesz az előrelépés a normál konzolhoz képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)