Hirdetés

Rise of the Tomb Raider (PS4) tesztek - Lara szebb, mint valaha

|

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebrationt ezen a héten már a PS4-es játékosok is nyúzhatják, lássuk, mit gondol a játékról a világsajtó.

Hirdetés

Közel egy év kellett hozzá, hogy végre bezáruljon a kör, és a Rise of the Tomb Raider minden platformon elérhető legyen. Az Xbox One-os játékosok már tavaly novemberben fejest ugorhattak a kalandba, a PS4-eseknek azonban egészen mostanáig kellett várni.

Ők mondjuk cserébe egy jóvan komolyabb csomagot kaptak, ami az alapjáték mellett tartalmazza a Season Passt és egy csomó extra DLC-t is, mint a sztorit bővítő Blood Ties, a kooperatív Endurance, a Lara's Nightmare névre keresztelt zombis móka, vagy épp a PlayStation VR támogatás. A játékról így vélekedett a világsajtó:

IGN.com - 9.3
Gamespot - 9
Metro - 8
God is a Geek - 9.5
CGMagazine - 8
Trusted Reviews - 4/5
The Telegraph - 5/5
Eurogamer Italy - 9
Hobby Consolas - 92/100
Gameblog - 8
Attack of the Fanboy - 4.5/5

Természetesen már mi is nyúzzuk a játékot, hamarosan be is számolunk az élményeinkről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)