Hirdetés

RISE: Race the Future bejelentés - ez lesz a jövő autóversenye

|

Az IronFall fejlesztőcsapata ezúttal a jövő futamait szeretné elhozni a játékosoknak a RISE: Race the Future versenyjáték képében, amely Nintendo NX-re is megjelenik.

Hirdetés

A nagy versenyszériák mellett nem könnyű kitűnni, de a korábban az IronFall: Invasion-t fejlesztő VD-Dev Games mégis megpróbálja, méghozzá azzal, hogy a jövő autóversenyeit hozza el nekünk Anthony Jannarelly bevonásával, aki a W Motors neves tervezője és a Jannarelly Automotive alapítója. 

A Sega Rally által inspirált RISE: Race the Future egyik legfőbb ismérve, hogy nem licencelt verdákat, hanem aprólékosan kidolgozott koncepcióautókat hajthatunk majd (amiknek minőségéért Jannarelly gondoskodik), egy újfajta keréktechnológiának köszönhetően bármilyen típusú terepen, még a vízen is. A versenystílus arcade-orientált lesz, de az arcade mód mellett kapunk egy "history" módot is, amellyel feloldhatjuk majd a játék számára tervezett futurisztikus négykerekűeket. 

A versenyjátékról jelenleg kevés információ áll rendelkezésünkre, azt viszont bejelentette a stúdió, hogy a RISE: Race the Future idén télen olyan platformokra fog megjelenni, mint a PC, a PlayStation 4, az Xbox One, a Wii U, a 3DS, valamint az iOS és Android eszközök, továbbá a mindmáig rejtélyes Nintendo NX-re is tiszteletét teszi: 

Ezek alapján könnyen megeshet, hogy a RISE: Race the Future lehet az egyik nyitócíme a Nintendo vadonatúj konzoljának, sőt jó eséllyel ez lehet az első autóversenye is. Nézzétek meg a bejelentéshez mellékelt videót odafent, majd mondjátok el, mit gondoltok a projektről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)